Girls On Guard

Naast de reguliere lessen geven wij periodiek een Krav Maga groepstraining specifiek voor meiden van 13-15 jaar.

Tijdens de training ligt de focus grotendeels op situaties waar meiden in deze leeftijdscategorie mee te maken kunnen krijgen. Denk hierbij aan situaties m.b.t. pestende of opdringerige leeftijdsgenootjes, loverboys en onbekende volwassenen al dan niet met vervelende bedoelingen.

Het is belangrijk dat ze snel verdachte en vervelende situaties leren herkennen, leren hoe te anticiperen hierop en duidelijk leren aangeven waar hun grenzen liggen, Dit maakt ze meer weerbaar en verhoogt het zelfvertrouwen. In de training komen al deze facetten aan bod en oefenen we hoe hier mee om te gaan.

Wij werken in kleine groepen van minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers zodat wij voldoende aandacht aan iedereen kunnen geven. 

De training duurt in totaal 10 weken. De lessen worden één avond per week gegeven. Elke les duurt 1,5 uur.

De kosten voor de gehele training bedragen € 175,- en dienen voor aanvang van de eerste les voldaan te zijn. (Betaling in 2 termijnen mogelijk)

Wilt u uw dochter inschrijven voor de eerstvolgende training? Vul dan het formulier hieronder in. Wij sturen u dan alle benodigde informatie en een inschrijfformulier.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust eerst contact met ons op!

Op dit moment is de startdatum voor de volgende training nog niet bekend. U kunt uw dochter wel gewoon inschrijven. U ontvangt dan zodra de data bekend zijn een e-mail van ons. U geeft dan aan of uw dochter wel of niet mee kan doen.

Inschrijven Girls On Guard

  • Voer dan hier uw telefoonnummer in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.