fbpx

Instructeur

Dorieke Behrens


Dorieke is eigenaar van Double Defense. Zij startte in 2010 met Krav Maga en zag al snel hoe Krav Maga mannen, vrouwen maar vooral ook kinderen kan helpen om meer weerbaar te worden en zichzelf te leren verdedigen, iets wat goed aansloot bij haar opleiding tot pedagogisch werker in de jeugdzorg.

In 2013 begon zij met het assisteren bij Krav Maga lessen voor kinderen en vrouwen en in 2015 volgde zij de intensieve Krav Maga Civilian Instructor Course bij onder andere Tamir Gilad (Expert 5) en Avi Moyal (Master 1 en Chairman IKMF).

In 2017 behaalde zij daarnaast het diploma voor Kids Krav Maga Instructeur, en in 2018 het diploma voor Women Krav Maga Instructeur.

“Ik vind het belangrijk dat uw kind weerbaar is, zich assertief kan opstellen en voldoende zelfvertrouwen heeft om situaties het hoofd te bieden. Zeker in de huidige tijd en samenleving is het van groot belang dat zij zichzelf kunnen redden. Een kind dat weerbaar is, is beter in staat zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verdedigen en durft een eigen mening te hebben. ” 

Dorieke Behrens
Dorieke Behrens - Krav Maga Instructeur