fbpx

Instructeurs

bij Double Defense

Instructeurs Double Defense en Avi Moyal

Het Double Defense team samen met Avi Moyal, Master 2 en chairman IKMF.

Dorieke

Dorieke is eigenaar van Double Defense. Zij startte in 2010 met Krav Maga en zag al snel hoe Krav Maga mannen, vrouwen maar vooral ook kinderen kan helpen om meer weerbaar te worden en zichzelf te leren verdedigen, iets wat goed aansloot bij haar opleiding tot pedagogisch werker in de jeugdzorg.

In 2013 begon zij met het assisteren bij Krav Maga lessen voor kinderen en vrouwen en in 2015 volgde zij de intensieve Krav Maga Civilian Instructor Course bij onder andere Tamir Gilad (Expert 5) en Israel Cohen (Expert 4). Haar examen werd uiteindelijk afgenomen door Avi Moyal (Master 2 en Chairman IKMF).

In 2017 behaalde zij daarnaast het diploma voor de specialisatie Kids Krav Maga Instructeur, en in 2018 het diploma voor de specialisatie Women Krav Maga Instructeur. 

Dorieke Double Defense Krav Maga Instructor

Marcel

Marcel is de echtgenoot van Dorieke. Vanwege zijn ervaring met Krav Maga, coaching en weerbaarheid assisteert hij sinds de start van Double Defense bij de lessen. Hij verwacht in 2023 zijn Krav Maga instructeursdiploma te halen. 

Wil je even je verhaal kwijt? Dan mag je Marcel buiten de les altijd aanspreken. Dat kan zijn over leuke dingen, maar ook over minder leuke dingen die je hebt meegemaakt. 

Gino

Gino is Krav Maga instructeur in opleiding. Hij assisteert sinds oktober 2020 bij de weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren.

Hij begon op 15-jarige leeftijd met trainen bij Double Defense in de jongerengroep.  Hoe hij leerde werken aan zijn weerbaarheid – en het effect dat het op hem had – motiveerde hem om instructeur te worden. Begin 2023 verwacht hij zijn instructeursopleiding af te ronden.

In 2021 volgde hij een opleiding tot Trojan Workout Instructor bij Martijn Bos (Expert 4 IKMF) die hij met succes afrondde. Deze lessen geeft hij ook bij Double Defense.