fbpx

Kids Krav Maga

Krav Maga (Hebreeuws voor contact-gevecht) wordt gezien als het beste, meest geteste en meest realistische zelfverdedigingssysteem ter wereld.

Krav Maga is geen sport met een wedstrijdstructuur. Het is een compleet zelfverdedigingssysteem, met onder andere verdedigingen tegen stoten, trappen en vastgegrepen worden op allerlei manieren. Maar we leren ook om verbaal weerbaar te zijn. En als het moet ook terug te vechten.

Krav Maga is voor iedereen. Double Defense richt zich hoofdzakelijk op kinderen van 7 tot 15 jaar. Krav Maga is eenvoudig aan te leren omdat het aansluit bij natuurlijke reacties en reflexen. Uw kind is in staat om wat wordt geleerd meteen al toe te passen (als dat nodig mocht zijn).

Het is belangrijk dat uw kind weerbaar is, zich assertief kan opstellen en voldoende zelfvertrouwen heeft om situaties het hoofd te bieden. Zeker in de huidige tijd en samenleving is het van groot belang dat zij zichzelf kunnen redden. Een kind dat weerbaar is, is beter in staat zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verdedigen en durft een eigen mening te hebben.

Precies dit is de insteek van Krav Maga voor kinderen: verbaal en fysiek weerbaar worden, en indien nodig uw kind helpen zelfvertrouwen te ontwikkelen. Tevens is het beheersen van agressie, conflicten verbaal oplossen en leren respectvol met elkaar om te gaan een belangrijk deel van de lessen. 

De technieken die uw kind leert zijn variaties op de Krav Maga-technieken voor volwassenen, echter zijn de technieken speciaal aangepast aan de kracht en lichaamsbouw van kinderen.

Interesse in een proefles voor uw kind? Meld uw kind vandaag nog aan!

In verband met de vakantieperiode kunnen er op dit moment geen proeflessen meer worden gevolgd,. U kunt uw kind wel vast aanmelden voor een proefles na de vakantieperiode. 

Aanmelden proefles