pixelMPWR OCC - Elkaar helpen om obstakels te overwinnen
Double Defense Krav Maga

MPWR OCC Fund

Elkaar helpen om obstakels te overwinnen

MPWR OCC is een initiatief dat vanuit Empower Your Life is opgezet. De term OCC staat voor 'Obstacle Challenge Conquerors' (vertaald: overwinnaars van hindernissen). We leggen graag uit wat dit inhoudt en hoe jij hieraan kunt bijdragen.

Waarom het MPWR OCC Fund nodig is

Sinds de start van de covid-19 pandemie zijn wereldwijd meer en meer mensen tegen uitdagingen in hun leven aangelopen. Ook in Nederland is deze groep groot. En helaas blijkt niet iedereen in staat om deze vaak financiële en psychische uitdagingen het hoofd te bieden. Met als gevolg dat deze mensen ‘vastlopen’ op het gebied van werk, relaties en inkomsten.

In een maatschappij waar momenteel sprake is van sterke individualisering, er lange wachtlijsten voor professionele hulp zijn ontstaan en financiële steun nog steeds niet voor iedereen bereikbaar is, willen wij met dit initiatief een verschil maken voor deze mensen. Te beginnen in Het Gooi en Omstreken, om daarna uit te breiden naar een online platform zodat we uiteindelijk ook buiten onze eigen regio deze mensen kunnen helpen.

Uit recent onderzoek blijkt dat een groot deel van de Nederlanders te weinig beweegt en/of niet aan sport doet. Met de door ons ontwikkelde MPWR Workouts willen we hier allereerst verandering in brengen, om daarna ook op andere vlakken mensen te gaan ondersteunen.

Een dergelijk initiatief brengt uiteraard kosten met zich mee. Daarom zijn de MPWR OCC Community en het MPWR OCC Fund opgezet.

De MPWR OCC Community

Het hart van Empower Your Life's missie wordt gevormd door de MPWR OCC Community. Iedereen die Empower Your Life's missie en visie omarmt en wil bijdragen aan een positieve impact op het leven van families die tegen obstakels in hun leven aanlopen, kan bijdragen aan deze community.

Binnen de community in Nederland organiseren we regelmatig (sportieve) activiteiten, en indien de financiële middelen het toelaten draagt het MPWR OCC Fund bij aan de deelnamekosten. Dit najaar gaan wij bijvoorbeeld met een groep nog de "Strong Viking Brother Edition 2023” lopen. Want na het lopen van een Obstacle Course Race mag je jezelf terecht een ‘overwinnaar van obstakels’ noemen!

Je bent overigens niet verplicht om aan deze activiteiten deel te nemen, maar heel eerlijk… het is het waard om erbij te zijn! En we hebben altijd iemand nodig die de foto's neemt!

Door bij te dragen aan de MPWR OCC Community sluit je je niet alleen aan bij een groep gelijkgestemde mensen, maar draag je ook actief bij aan positieve verandering, veerkracht en groei in het leven van gezinnen die te maken hebben met obstakels.

Hoe kun je bijdragen aan de MPWR OCC community

Er zijn een aantal mogelijkheden om bij te dragen aan de community:

Sluit een MPWR Workouts abonnement af

Voor elk afgesloten abonnement wordt €5,00 afgedragen aan het MPWR OCC Fund.

Doneer een bedrag aan het MPWR OCC Fund

Je kunt jouw donatie overmaken naar het volgende rekeningnummer : NL41 BUNQ 2093 4315 99 t.n.v. Empower Your Life.

Draag op een andere manier bij

Bedrijven, organisaties en personen die op een andere manier willen bijdragen kunnen altijd contact met ons opnemen. We zoeken graag samen met jullie naar een win-win-win situatie (voor jullie, voor ons maar vooral voor de mensen die het echt nodig hebben).

Leden van Double Defense die familiekorting ontvangen, kunnen ook overwegen om deze korting om te zetten naar een maandelijkse donatie voor het MPWR OCC Fund.

Wil je ons initiatief steunen maar kun je zelf financieel niet bijdragen? Dan kun je altijd mensen in jouw omgeving vertellen over Empower Your Life. Dat is voor ons net zo belangrijk als de financiële bijdragen!

Hoe werkt het MPWR OCC Fund?

Alle inkomsten van Empower Your Life (zoals community bijdragen, inkomsten uit (online) activiteiten, afdrachten en donaties) komen - na aftrek van noodzakelijke kosten - ten goede aan het MPWR OCC Fund.

Het MPWR OCC Fund gebruikt de financiële middelen als subsidie om mensen te helpen in beweging te komen via de MPWR Workouts, en om community-activiteiten te organiseren en ondersteunen.

Mensen die subsidie krijgen uit het MPWR OCC Fund betalen zelf overigens altijd naar draagkracht een deel van hun contributie. Hiermee creëren we commitment om ook daadwerkelijk te gaan trainen.

Nu is het moment om actie te ondernemen!

Sluit je vandaag nog aan bij de MPWR OCC community en help iemand (weer) in beweging te komen! En ken je iemand die gebaat zou zijn bij het meedoen aan de MPWR Workouts maar financieel een uitdaging heeft? Laat ze dan weten dat Empower Your Life ze financieel tegemoet kan komen.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we echt een verschil maken!