pixelSteun een sporter via het MPWR Fonds
Double Defense Krav Maga

Steun een sporter

Draag een steentje bij aan het MPWR Fonds

Wil je ons helpen?

Dat kan! Je kunt op meerdere manieren bijdragen aan Empower Your Life.

Financieel bijdragen

Wil je het MPWR Fonds financieel steunen? Dan kan dit vanaf €10,00 . Maar meer mag natuurlijk ook. .

Wij gebruiken jouw bijdrage om de contributie van sporters gedeeltelijk aan te vullen. En om waar nodig trainingsmaterialen, kleding of schoenen aan te schaffen. De sporter betaalt altijd zelf naar draagkracht mee, en Double Defense vergoedt het restant waar nodig.

=======

Op een andere manier bijdragen

Naast financieel bijdragen vinden wij het fijn wanneer je mensen die (tijdelijk) in een lastige situatie zitten laat weten dat er ook voor hen een mogelijkheid is om in beweging te komen en blijven. Bijvoorbeeld via sociale media, op je werk of op het schoolplein als je je kinderen ophaalt.

Hoe meer mensen deze mogelijkheid delen, hoe meer we met het MPWR Fonds voor mensen kunnen betekenen.

Wil je bijdragen door het leveren van goederen of diensten, gratis of tegen gereduceerd tarief? Dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe we de win-win-win situatie kunnen realiseren.

En ken je mensen die zouden willen bijdragen aan het MPWR Fonds? Breng ze dan met ons in contact. Dat kan via de website, maar ze zijn ook welkom om langs te komen voor een kop koffie of thee!

Hoe wordt jouw bijdrage ingezet?

Wanneer een sporter voldoet aan de voorwaarden voor een bijdrage uit het MPWR fonds wordt de subsidie als volgt berekend:

  • We kijken naar de draagkracht van de sporter en bepalen samen de eigen bijdrage;
  • We betalen tot 50% van de standaard abonnementskosten uit het MPWR Fonds;
  • Het eventuele restant wordt door Double Defense aangevuld.

We vinden het belangrijk dat iedere sporter ook zelf bijdraagt. Daarom bepalen we samen wat er haalbaar is. En kijken we elke drie maanden opnieuw wat er aan bijdrage mogelijk is.

Een rekenvoorbeeld:

Een sporter wil 1x per week meetrainen en kan bij de aanvraag maximaal €9,00 per maand zelf bijdragen. Het abonnement kost €24,50 per maand. Vanuit het sponsorgeld wordt €12,25 per maand gebruikt als aanvulling op het abonnement. Het restant van € 3,25 wordt door Double Defense aangevuld.

Na drie maanden gaat het financieel beter met de sporter en kan er €15,00 per maand zelf bijgedragen worden. Vanuit het MPWR Fonds wordt er dan €9,50 gebruikt als aanvulling.

Een maand later is er helaas onvoldoende geld in het MPWR Fonds om het abonnement te betalen. In dat geval wordt het verschil van €9,50 door Double Defense aangevuld. De sporter kan daardoor gewoon blijven meedoen met de lessen.

Namens ons en de sporters die wij helpen: hartelijk dank voor jouw bijdrage!